Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /furanet/sites/elamigodelpueblo.com/web/htdocs/wp-content/themes/amigodelpueblo20/functions/theme-functions.php on line 1902
Obama confirma que Rusia ha demostrado tener " la mentalidad de Guerra fría " en el caso Snowden - El Amigo del Pueblo

Obama confirma que Rusia ha demostrado tener ” la mentalidad de Guerra fría ” en el caso Snowden


El president dels Estats Units d’Amèrica, Barack Obama, s’ha declarat decebut amb Rússia i la seva “mentalitat de la Guerra Freda” en el cas de l’exespia de la NSA Edward Snowden: “Hi ha moments en què els russos tornen a caure en la mentalitat de la Guerra Freda. El que els diem a ells i al president Putin és que això forma part del passat”, ha afirmat Obama en una entrevista al programa ‘The Tonight Show‘ del popular presentador Jay Leno, a la cadena NBC.

Obama ha indicat, no obstant això, que els EUA segueixen col·laborant amb Rússia en assumptes com la guerra a l’Afganistan i la investigació dels atemptats del 15 d’abril a Boston. A més, ha explicat que preveu assistir a la cimera del G-20 que se celebrarà al setembre a Rússia. En canvi, el que la Casa Blanca ha dit que està avaluant és la celebració de la cimera bilateral que Obama i Putin tenien programada per a abans del G-20.

Sobre els programes secrets donats a conèixer per Snowden, extècnic de la NSA, Obama ha assegurat que són “un component crucial” de la lluita antiterrorista dels EUA: “No tenim un programa d’espionatge domèstic. El que sí que tenim són alguns mecanismes per rastrejar un número de telèfon o una adreça de correu electrònic que estigui connectat a un atac terrorista. Aquesta informació és útil”, ha defensat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*